<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  Уряд Британії занепокоєний через злочинну діяльність російських шпигунів  Чи зможе Україна повернути усю свою окуповану Росією територію: оцінка аналітиків США  Що додати до паски щоб вона довго не черствіла, як її зберігти свіжою  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  У Харкові змінять назву двом станціям метро  ЗМІ опублікували мирний договір між Україною та РФ, узгоджений на початку 2022 рокувсі новини дня
Політика
Росія
23.03.2022 573

В аптеках Москви закінчуються імпортні жарознижуючі для дітей, - ЗМІ

У московських аптеках спостерігається нестача імпортних жарознижуючих препаратів для дітей. Крім того, в столиці Росії також виникла проблема зі знеболювальними у форматі сиропів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на РБК.

Відзначається, що мова йде про медикаменти з парацетамолом і ібупрофеном. У Москві вже складно знайти препарати "Еффералган" французької компанії Upsa, "Панадол" від британського виробника Glaxosmithkline і "Нурофене для дітей" британської Reckitt Benckiser. Ці препарати займали 98% серед імпортного ринку.

У ЗМІ зазначили, що станом на 22 березня "Нурофене для дітей" можна знайти в 174 аптеках з 9710 в Москві і області, "Еффералган" - у 290 аптеках, а "Панадол" - тільки в 36 аптечних пунктах.

Оценка материала:

5.00 / 2
В аптеках Москви закінчуються імпортні жарознижуючі для дітей, - ЗМІ 5.00 5 2
Політика / Росія
23.03.2022 573
Еще материалы раздела «Росія»