<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Україна
23.03.2022 920

Пєсков визнав, що Росії досі не вдалося домогтися своїх цілей в Україні

Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков визнав, Росія ще не досягла жодної зі своїх військових цілей в Україні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на CNN.

В інтерв'ю на питання журналістки, чого, на його думку, Путін вже домігся в Україні, Пєсков відповів: "Ну, по-перше, ще ні. Поки не домігся".

Пєсков також заявив, що "спеціальна військова операція" проводилася строго відповідно до заздалегідь встановлених планів і цілей.

Він також зазначив, що Росія завдавала ударів тільки по військових об'єктах, попри численні випадки російських авіаударів по цивільних об'єктах.

Прессекретар Путіна не виключає, що Кремль може вдатися до використання ядерної зброї, якщо Росія зіткнеться з "екзистенціальною загрозою".

Оценка материала:

5.00 / 1
Пєсков визнав, що Росії досі не вдалося домогтися своїх цілей в Україні 5.00 5 1
Політика / Україна
23.03.2022 920
Еще материалы раздела «Україна»