<
НОВИНИ ДНЯ: Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  Мобілізація до 25 років: чи планують в Україні ще більше знизити вік мобілізованих  "Дружба" Китаю і Росії може сколихнути світ: Financial Times про наслідки їхнього економічного співробітництва  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  У рейтингу областей України щодо вартості оренди житла змінився лідер  Які мінімальні пенсії в Україні 2024 року: від чого залежить розмір, скільки отримують українці  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіливсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.03.2022 577

У Держспецзв’язку назвали населені пункти, де відсутній мобільний звʼязок

Українські мобільні оператори Київстар, Vodafone та Lifecell намагаються забезпечити мобільний зв'язок в усіх регіонах. Проте наразі через бойові дії мережа відсутня частково у трьох областях.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Держспецзв’язку.

Станом на 14:00 23 березня мобільного зв'язку немає в Маріуполі Донецької області, населених пунктах Ворзель, Ірпінь, Буча та Гостомель у Київській області, а також місті Ізюм Харківської області.

Зазначається, що фахівці Укртелекому відбили кібератаку на зовнішні інформаційні ресурси компанії. Наразі національна мережа Укртелекому працює. Інтернету немає лише в Чернігівській та Харківській областях. Крім того, продовжуються ремонтні роботи з відновлення послуг у Фастові, Білій Церкві та Боярці Київської області.

Також спеціалісти працюють над блокуванням пропагандиських ресурсів.

"Заблоковано 97 IP-адрес та доменів, з яких поширювали ворожу пропаганду, дезінформацію та здійснювали хакерські атаки на інформаційно-телекомунікаційну інфраструктуру України", - йдеться у повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Держспецзв’язку назвали населені пункти, де відсутній мобільний звʼязок 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
23.03.2022 577
Еще материалы раздела «Суспільство»