<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Політика
Україна
24.03.2022 1241

ЗСУ захопили станцію радіоелектронної боротьби російських військ

ЗСУ захопили одну з найпотужніших станцій радіоелектронної боротьби армії російської федерації.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба Збройних сил України.

"ЗСУ захопили одну з найпотужніших станцій радіоелектронної боротьби армії рф. "Красуха-4" здатна виявляти та блокувати різноманітні радари на дистанції до 300 км. Тепер буде працювати у правильному напрямку!" - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти росії як країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Міжнародний кримінальний суд розпочав документування та розслідування військових злочинів росії в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ захопили станцію радіоелектронної боротьби російських військ 5.00 5 2
Політика / Україна
24.03.2022 1241
Еще материалы раздела «Україна»