<
НОВИНИ ДНЯ: Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травнявсі новини дня
Політика
Україна
24.03.2022 760

Загарбники зізнались, що війна в Україні перевершила втрати у Чечні – СБУ перехопила розмову

Служба безпеки України оприлюднила розмови російських загарбників, які зізнаються рідним, що війна в Україні перевершила їхні втрати у Чечні, а за рівнем спротиву - Сирію.

Як передає Укрінформ, про це СБУ повідомляє у Телеграмі.

"Бувалі російські вояки зізнаються рідним, що війна в Україні перевершила їх втрати в Чечні, а за рівнем спротиву – Сирію Вони відверто ненавидять свою владу і розуміють, що ніхто не ставиться до них, як до людей", - йдеться в повідомленні.

У спецслужбі навели фрагмент розмови загарбника, який "героїчно" захоплював Чорнобильську АЕС, а зараз намагається взяти в облогу Київ:

"Прикинь, мы там (під Чорнобилем, - ред.) 2 недели стояли, и нас всех в бой кинули пида*сы еб*ые. Наше государство я всех ненавижу, нах*й".

В СБУ зауважили, що у надії вижити він не гребує ні шаманськими обрядами, ні молитвами та "заздравними" свічками... Чекає лише можливості повернутися, щоб надалі "косить от службы больничными".

Як повідомляв Укрінформ, раніше СБУ перехопило розмови російських військових, які зізнались, що під Миколаєвом їм страшніше, ніж у Чечні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Загарбники зізнались, що війна в Україні перевершила втрати у Чечні – СБУ перехопила розмову 5.00 5 2
Політика / Україна
24.03.2022 760
Еще материалы раздела «Україна»