НОВИНИ ДНЯ: Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° теплавсі новини дня
Політика
Україна
24.03.2022 3787

Зеленський присвоїв звання бригадного генерала трьом полковникам ЗСУ

Президент присвоїв звання бригадного генерала двом заступникам командувача Об’єднаних сил та заступнику командувача Сил територіальної оборони ЗСУ.

Відповідний указ №159/2022 опублікований на сайті глави держави, повідомляє Укрінформ.

Згідно з документом Президент присвоїв звання бригадного генерала заступникам командувача Об’єднаних сил полковникам Василю Зубаничу та Сергію Перцю, а також начальнику штабу – заступнику командувача Сил територіальної оборони ЗСУ полковнику Сергію Собку.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський присвоїв звання бригадного генерала трьом полковникам ЗСУ 5.00 5 2
Політика / Україна
24.03.2022 3787
Еще материалы раздела «Україна»