<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцо  Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
24.03.2022 920

"Втрат багато, техніку підривають": СБУ перехопила чергову розмову окупанта

Служба безпеки перехопила розмову російського окупанта, який розповідав про бойові дії під Києвом. Російський солдат заявив про величезні втрати ворога.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на СБУ.

Окупант по телефону розповідав про бої під Києвом. Він зазначив, що наразі ворожі війська обороняються, лише зрідка виходять в наступ, де зазнають великих втрат.

"Ти в окопі, і уламки ось летять. Уламками наших пацанів дуже багато вбило. Пацани молоді по 19-20 років. За добу сплю 6 годин. Страшно!... Втрат багато просто: техніку підривають, хлопці гинуть. І так ось щодня... Позавчора в наступ їздили: БМП втратили, 80-ку, і людей дуже багато. Тепер в обороні стоїмо. В окопи просто закопуємось і стоїмо", - розповів окупант.

Нагадаємо, раніше СБУ опублікувала перехоплену розмову, в якій окупанти розповіли, що на війну в Україні відправлять строковиків.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Втрат багато, техніку підривають": СБУ перехопила чергову розмову окупанта 5.00 5 2
Політика / Україна
24.03.2022 920
Еще материалы раздела «Україна»