<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Світ
24.03.2022 633

НАТО відмовився від пропозиції Польщі відправити миротворців в Україну

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Альянс не буде розміщувати миротворчу місію в Україні як того просили у Варшаві. Він пояснив, що таке розгортання сил означало б повноцінну війну НАТО з Росією.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його заяву під час брифінгу.

"Ми обговорювали низку питань і меседж такий, що ми повинні бути об'єднані, а також повинні надавати підтримку Україні. Водночас у нас є відповідальність забезпечити, що цей конфлікт не став війною між НАТО і Росією і саме тому члени Альянсу чітко сказали, що ми не будемо розгортати на території України, тому що це буде означати повноцінний конфлікт з російськими збройними силами", - сказав Столтенберг.

Оценка материала:

5.00 / 1
НАТО відмовився від пропозиції Польщі відправити миротворців в Україну 5.00 5 1
Політика / Світ
24.03.2022 633
Еще материалы раздела «Світ»