<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцо  Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
25.03.2022 2956

ЗСУ вдесяте знищили російських окупантів у Чорнобаївці, - Арестович

24 березня, військові ЗСУ вдесяте розгромили російських військових на аеродромі в Чорнобаївці Херсонської області.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву радника офісу президента Олексія Арестовича у Facebook.

"Зараз спостерігається масовий рух російських військ через Антонівський міст - тікають! Мабуть, ми знову вбили когось із начальства. Таке вже було кілька днів тому, під час сьомого разу", - написав Арестович.

Він також зазначив, що протягом години після десятого удару російське командування продовжувало заводити чергову колону техніки на аеродром у Чорнобаївці.

"Отже, за сьогодні може і 11 разів трапиться", - додав радника Офісу президента.

Нагадаємо, у Чернігівській області українські військові розгромили "Камази" російських окупантів, які перевозили боєприпаси та провіант.

Оценка материала:

5.00 / 3
ЗСУ вдесяте знищили російських окупантів у Чорнобаївці, - Арестович 5.00 5 3
Політика / Україна
25.03.2022 2956
Еще материалы раздела «Україна»