<
НОВИНИ ДНЯ: Готуємо "ліниві" хачапурі на сніданок: 15 хвилин і страва вже на тарілці  Відправлення військ США до України: у Байдена озвучили свою позицію  "Ви серйозно?": експерт "розніс" висновки аналітиків, що РФ нібито не використовує Кримський міст  Путін склав "присягу": що диктатор сказав у промові та хто відвідав "інавгурацію"  Запечений дерун з м'ясом та грибами: дуже смачна страва зі звичайних продуктів  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватисьвсі новини дня
Політика
Україна
25.03.2022 2209

На аеродромі в Чорнобаївці ЗСУ ліквідували командувача 49-ї загальновійськової армії РФ

Українські захисники ліквідували командувача 49-ї загальновійськової армії РФ, генерал-лейтенанта Якова Рязанцева. Це сталося на аеродромі в Чорнобаївці Херсонської області.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на радника глави Офісу президента Олексія Арестовича.

"За добу наші війська, як ми попередньо повідомляли, зараз можемо сказати напевно, знищили командувача 49-ї загальновійськової армії Південного військового округу Російської Федерації, генерал-лейтенанта Якова Рязанцева. І це сталося на аеродромі в Чорнобаївці", - заявив Арестович.

Нагадаємо, 24 березня Збройні Сили України вдесяте завдали удару по позиціях російських військ на аеродромі в Чорнобаївці Херсонської області.

Оценка материала:

5.00 / 2
На аеродромі в Чорнобаївці ЗСУ ліквідували командувача 49-ї загальновійськової армії РФ 5.00 5 2
Політика / Україна
25.03.2022 2209
Еще материалы раздела «Україна»