<
НОВИНИ ДНЯ: Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літавсі новини дня
Політика
Україна
25.03.2022 907

ДБР почало розслідування щодо зрадників з Ізюма

Працівник ДБР розпочали досудове розслідування державної зради ексголови міста Ізюм, двох депутатів міської ради й колишнього працівника поліції. Зловмисники розсекречують ворогові позиції ЗСУ, активістів, підприємств, учасників тероборони.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на пресслужбу ДБР.

"Встановлено, що зловмисники перейшли на бік ворога та почали допомагати окупаційним військам. Вони "зливають" інформацію про розташування військ ЗСУ, місцевих активістів, підприємців, учасників тероборони та членів їхніх сімей", - пише пресслужба.

Зрадники умисно дезінформацію місцеве населення, розповідають про нібито, здачу Києва, Харкова та Ізюму. Також колаборанти закликають мешканців міста співпрацювати з окупантами.

Оценка материала:

5.00 / 1
ДБР почало розслідування щодо зрадників з Ізюма 5.00 5 1
Політика / Україна
25.03.2022 907
Еще материалы раздела «Україна»