<
НОВИНИ ДНЯ: Путін помиляється, розраховуючи на тривалу війну: Блінкен назвав причини  Яка пенсія "світить" українцям із зарплатою у 20 тисяч: розмір здивує  Мобілізація чиновників: у Міноборони пояснили, кого можуть призвати до ЗСУ  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  США передадуть Україні більш далекобійну зброю, - Нуландвсі новини дня
Політика
Росія
26.03.2022 1631

Путін шукає зрадника, який злив план війни, – військовий експерт

Олег Жданов зазначив, що у Росії завжди були силовики, готові усунути Путіна.

План Путіна щодо швидкої і переможної війни проти України, очевидно, провалився. Наразі російський диктатор вирішив знайти винного в цьому.

Про це в ефірі "24 каналу" розповів військовий експерт Олег Жданов. За його словами, з Росії могли злити плани щодо війни, щоб зупинити її. Пише tsn.ua.

"У Росії завжди були силовики, готові усунути Путіна"

"Зараз Путін шукає зрадника – того, хто злив план військової операцїі", – заявив Жданов.

Водночас за інформацією експерта, мож, йдеться не про вкрадений цифровий файл, військову карту чи перехоплені розмови – хтось міг особисто віддати копії документів західним розвідкам.

"Зараз він (Путін – ред.) це зрозумів. Мабуть, зараз найбільш активне "полювання на відьом" – вони шукають, хто ж злив",– сказав Олег Жданов.

Військовий експерт зауважив, що серед російських силовиків завжди були люди, готові злити інформацію для того, щоб усунути Путіна від влади.

"Вони ж розуміють, що чим далі в ліс – тим складніше контактувати зі Заходом, де у них гроші та нерухомість. Зараз все це летить у прірву і невідомо, як потім розв'язувати питання повернення чи розмороження рахунків", – сказав Олег Жданов.

Нагадаємо, раніше заступниця державного секретаря США Вікторія Нуланд заявила, що керівництво російської армії обіцяло Володимиру Путіну, який розв'язав варварську війну проти України, захопити Київ за 5 днів, а всю Україну за 2 тижні. Плани Путіна провалилися завдяки мужності українського народу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін шукає зрадника, який злив план війни, – військовий експерт 5.00 5 2
Політика / Росія
26.03.2022 1631
Еще материалы раздела «Росія»