<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже заразвсі новини дня
Політика
Росія
26.03.2022 7575

У Шойгу інфаркт, його стан погіршився — Геращенко

Стан міністра оборони РФ Сергія Шойгу погіршився і він продовжує проходити лікування у військовому госпіталі імені Бурденка, повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

«Після мого повідомлення вчора, що у Шойгу інфаркт, у бункері стало підгоряти», — пише Геращенко в Telegram. Пише НВ. 

За його словами, сьогодні, 26 березня, російські ЗМІ випустили «консерву» — відео, зняте 11 березня, щоб показати народу, що «пацієнт живий і здоровий».

26 березня пропагандистський телеканал міноборони РФ Звезда опублікував відео наради нібито за участю Сергія Шойгу. Міністр оборони РФ вже два тижні не з’являвся на публіці.

Оценка материала:

5.00 / 3
У Шойгу інфаркт, його стан погіршився — Геращенко 5.00 5 3
Політика / Росія
26.03.2022 7575
Еще материалы раздела «Росія»