<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні розширили географію населених пунктів, де можна купити житло в рамках "єВідновлення"  Блінкен детально розповів про план США, що допоможе Україні "міцно стояти на ногах"  Щоб котлети були соковитими, що рекомендують досвідчені господині додати до фаршу  Путін помиляється, розраховуючи на тривалу війну: Блінкен назвав причини  Яка пенсія "світить" українцям із зарплатою у 20 тисяч: розмір здивує  Мобілізація чиновників: у Міноборони пояснили, кого можуть призвати до ЗСУ  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляромвсі новини дня
Політика
Росія
27.03.2022 5151

Стан міністра оборони РФ Шойгу погіршився – Геращенко

За словами Геращенка, Шойгу перебуває у лікарні.

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу перебукває у лікарні з інфарктом.

Про це повідомляє радник мністра внутрішніх справ Антон Геращенко. Пише tsn.ua.

"Після мого повідомлення вчора, що у Шойгу інфаркт, в бункері стало підгорати. Сьогодні випустили «консерву», відео, зняте 11 березня, щоб показати народу, що пацієнт живий і здоровий. Так ось, стан Шойгу погіршився, і він продовжує проходити лікування у госпіталі імені Бурденка", - написав Геращенко.

Нагадаємо, що міноборони Росії опублікувало відео з наради за участю глави відомства Сергія Шойгу, який не з'являвся на публіці два тижні. Згідно з відео, Шойгу заявив, що "з урахуванням проведення спеціальної військової операції на території України, у 2022 році потрібно зберегти задані темпи постачання до військ перспективного озброєння".

Оценка материала:

5.00 / 3
Стан міністра оборони РФ Шойгу погіршився – Геращенко 5.00 5 3
Політика / Росія
27.03.2022 5151
Еще материалы раздела «Росія»