<
НОВИНИ ДНЯ: Чи встигнуть до зими відновити енергетику України: що кажуть експерт та Міненерго  Чи справді Україна готується до перемовин з РФ у червні: в РНБО відповіли  Погода в Україні на 30 квітня: що прогнозують синоптики  Росіянин зарізав двох українських військових у Німеччині: все, що відомо про трагедію  Чому на Великдень заведено фарбувати яйця, а потім битися крашанками  В Україну прийшов антициклон: якої погоди варто очікувати 30 квітня  Новий контрнаступ ЗСУ: аналітики оцінили перспектививсі новини дня
Політика
Світ
27.03.2022 1200

У США немає стратегії зміни режиму в Росії, - Блінкен

У Сполучених Штатів немає стратегії зміни режиму в Росії. Держсекретар США Ентоні Блінкен сказав про це після того, як президент Джо Байден заявив, що Володимир Путін "не може залишатися при владі".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

"Як Ви знаєте і як ви неодноразово чули від нас, у нас немає стратегії зміни режиму в Росії - або де-небудь ще, якщо вже на те пішло", - сказав він під час візиту до Єрусалиму.

Коментуючи заяву Байдена, Блінкен сказав, що президент США мав на увазі те, що"Путін просто не може бути уповноважений вести війну або брати участь в агресії проти України або кого-небудь ще".

Оценка материала:

5.00 / 1
У США немає стратегії зміни режиму в Росії, - Блінкен 5.00 5 1
Політика / Світ
27.03.2022 1200
Еще материалы раздела «Світ»