<
НОВИНИ ДНЯ: В одному точно виграв: експерт назвав єдиний "здобуток" Путіна від поїздки до Китаю  До України йде похолодання: синоптик назвав точну дату  Погода у четвер допомагатиме енергетикам: свіжий прогноз на 23 травня  В Україні 23 травня - переважно без опадів, вдень прогріє до +28°  Де в Україні будуть дощі та грози: прогноз погоди на 22 травня  "Травень віщує бути результативним": експерт спрогнозував шалені втрати РФ, які вона не зможе відновити  Синоптик розповіла, на які "сюрпризи" погоди чекати 23 травня в Українівсі новини дня
Політика
Україна
27.03.2022 1687

Росія вчора запустила рекордну кількість ракет по Україні. Більшість збили , - The Insider

Вчора, 26 березня, по території України було випущено рекордну кількість ракет. Більшу їх частину збила українська ППО.

Про це повідомляє The Insider.

Видання повідомляє, що 26 березня російська армія запустила найбільшу кількість ракет з моменту початку конфлікту.

"52 ракети були випущені з кораблів Чорноморського флоту з акваторії Севастополя і не менше 18 — з території Білорусі", - йдеться у виданні.

При цьому українські сили ППО збили більшу їх частину.

"При цьому ППО України поставила рекорд по збитим цілям: з як мінімум 70 випущених Росією ракет долетіли тільки вісім. Решта були знищені в небі. Росія здійснювала обстріл в тому числі по території, що знаходиться в безпосередній близькості від кордону Польщі. Того ж дня там перебував з візитом президент США Джо Байден.", - зазначає The Insider.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія вчора запустила рекордну кількість ракет по Україні. Більшість збили , - The Insider 5.00 5 1
Політика / Україна
27.03.2022 1687
Еще материалы раздела «Україна»