<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощі  Від 18 травня для чоловіків зміняться правила перетину кордону: без якого документа не випустять  Рейтинг банків: де найбільше грошей українців  Прогноз погоди на 18-19 травня: де можливі дощі Температура повітря підвищиться.  Мобілізація з 25 років: у ЗМІ підрахували, на скільки тисяч збільшиться військо України  Мобілізація транспорту в Україні: Кабмін готує "сюрприз" для бізнесу – нардеп  Новий рівень стосунків: про що була зустріч Путіна і Сі, перші обіцянки та гучні заявивсі новини дня
Політика
Україна
27.03.2022 1580

Українські війська збили російський Су-34 під Ізюмом, - Синєгубов

Українські війська вбили ще один російський винищувач Су-34. Цього разу повітряну ціль вразили у Ізюмському районі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, продовжуються бої в Ізюмському напрямку.

"Сьогодні мобільні підрозділи протиповітряної оборони ЗСУ в Ізюмському районі знищили російський винищувач Су-34. Це один із найновіших літаків ворожої армії", - зазначив Синєгубов.

Він також зазначив, що цієї ночі тривали обстріли Харкова, окупанти близько 15 разів застосували гармати далекої дії. В результаті зафіксовано пожежі у Московському та Слобідському районах.

"ЗСУ продовжують утримувати позиції біля Харкова, за деякими напрямками перейшли у контрнаступ", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська армія звільнила село Гусарівка в Ізюмському районі Харківської області.

Оценка материала:

5.00 / 2
Українські війська збили російський Су-34 під Ізюмом, - Синєгубов 5.00 5 2
Політика / Україна
27.03.2022 1580
Еще материалы раздела «Україна»