НОВИНИ ДНЯ: Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.03.2022 744

Уряд обмежив 31 березня термін подання заявок на "єПідтримку"

Кабінет Міністрів встановив, що 31 березня стане останнім днем подання заявок на отримання допомоги в рамках "єПідтримки".

Як передає Укрінформ, відповідну постанову оприлюднено на Урядовому порталі.

"Установити, що останнім днем подання запитів (заявок) для отримання допомоги в рамках Програми “єПідтримка” є 31 березня 2022 року", - йдеться у документі.

Як повідомлялося, 7 березня уряд затвердив перелік областей, жителі яких можуть отримати одноразову допомогу в розмірі 6,5 тис. грн. Програма поширюється на регіони, де тривають бойові дії: Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Київська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська та Чернігівська області, а також Київ.

Такі виплати можуть отримати наймані працівники, за яких сплачено ЄСВ, а також фізособи-підприємці всіх груп, що подали податкову звітність за 2021 рік або за четвертий квартал 2021 року. Щоб отримати виплату, людина повинна працювати на умовах трудового договору, гіг-контракту або іншого цивільно-правового договору.

Як повідомляв 24 березня міністр фінансів України Сергій Марченко, допомогу вже отримали більш як 500 тис. українців.

Президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Оценка материала:

5.00 / 2
Уряд обмежив 31 березня термін подання заявок на "єПідтримку" 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.03.2022 744
Еще материалы раздела «Суспільство»