<
НОВИНИ ДНЯ: Оновлення даних у ТЦК для студентів: що змінилося  Єдина людина в Росії, яка планує стратегію війни: у Зеленського розповіли, хто насправді "керує парадом"  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  У Британії закликали Німеччину дати Україні ракети Taurus і дозволити бити ними по Криму  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 20-26 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 20-26 травня 2024 року  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Українівсі новини дня
Політика
Україна
28.03.2022 516

Зеленський: Те, що відбувається зараз, не можна порівнювати з вісьмома роками на сході України

Вісім років воєнної агресії на сході України – це ніщо, у порівнянні з чотирма тижнями повномасштабної російсько-української війни.

Про це Президент України Володимир Зеленський заявив в інтерв'ю російським ЗМІ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я вам скажу, що неможливо порівняти обсяг того, що було за вісім років (війни на сході України – ред.) та за чотири тижні. Це неможливо порівняти. І те, що нам казали, що на Донбасі з нашого боку… Чи там на тимчасово окупованих територіях… Це нічого, щоб ви розуміли, порівняно з тим, що зараз у нас тут відбувається. Просто нічого», - наголосив глава Української держави.

24 лютого росія розпочала новий етап війни проти України, ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України. ЗСУ та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський: Те, що відбувається зараз, не можна порівнювати з вісьмома роками на сході України 5.00 5 2
Політика / Україна
28.03.2022 516
Еще материалы раздела «Україна»