<
НОВИНИ ДНЯ: Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами США, - Трамп назвав умову  Справа про штурм Капітолію проти Трампа: суд підвищив юридичну планку для прокурорів  Люди на пляжі - як "живий щит": Маломуж прокоментував "приліт" по відпочивальниках у Севастополі  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Спека посилиться: синоптики повідомили, якою буде погода 30 червнявсі новини дня
Політика
Європа
28.03.2022 669

"Вони бояться Росії". Зеленський розкритикував Макрона

Президент Володимир Зеленський розкритикував президента Франції Еммануеля Макрона за його позицію щодо війни Росії проти України. На його думку, такі дії французької влади обумовлені тим, що вони "бояться Росії".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву глави держави в інтерв'ю The Economist.

Крім того, за словами президента, Німеччина намагається знайти баланс між Росією та Україною.

"У них є давні відносини з Росією, і вони дивляться на ситуацію через призму економіки. Вони можуть допомогти, якщо на них чиниться тиск усередині країни, і вони можуть зупинитись, коли побачать, що того, що вони зробили, достатньо", - пояснив Зеленський.

На запитання журналіста, чому такі лідери як президент Франції Еммануель Макрон не бажають поставити Україні танки, щоб допомогти країні перемогти агресора він відповів:

"Вони бояться Росії. От і все".

Нагадаємо, нещодавно президент Франції Еммануель Макрон заявив, що не називав би керівника Кремля Володимира Путіна "різником", як того раніше назвав президент США Джо Байден.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Вони бояться Росії". Зеленський розкритикував Макрона 5.00 5 2
Політика / Європа
28.03.2022 669
Еще материалы раздела «Європа»