<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  В Україні розширили географію населених пунктів, де можна купити житло в рамках "єВідновлення"  Блінкен детально розповів про план США, що допоможе Україні "міцно стояти на ногах"  Щоб котлети були соковитими, що рекомендують досвідчені господині додати до фаршу  Путін помиляється, розраховуючи на тривалу війну: Блінкен назвав причини  Яка пенсія "світить" українцям із зарплатою у 20 тисяч: розмір здивує  Мобілізація чиновників: у Міноборони пояснили, кого можуть призвати до ЗСУвсі новини дня
Політика
Росія
28.03.2022 972

Росія приховано мобілізує злочинців для війни в Україні, - розвідка

Росія відправляє злочинців, засуджених за тяжкі злочини, воювати в Україну. Так само за повідомленнями ГУР, мобілізація до лав армії окупанта розпочнеться 1 квітня.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ГУР України.

Головне управління розвідки України повідомляє що Росія почне проводити приховану мобілізацію для війни в Україні вже з 1 квітня.

"З першого квітня на всій території РФ почнеться мобілізація за програмою "БАРС-2021" (бойовий армійський Резерв країни). Щоб приховати заходи щодо масової мобілізації, її проводитимуть одночасно з плановим призовом на строкову службу. Це стане прикриттям великої кількості мобілізованих, які прибувають до військкоматів.",- йдеться в повідомленні ГУР.

Ці резервісти будуть направлятися в Україну для поповнення підрозділів окупаційних військ.

Так само розвідка повідомила, що Росія відправляє в Україну злочинців, засуджених за тяжкими статтями, в обмін на повну амністію по поверненню.

"Зокрема, близько 100 злочинців, які утримуються в колонії "Чорнокозово" (Чеченська Республіка), вже готуються до відправки в Україну. Всі вони засуджені за тяжкими кримінальними статтями (грабіж, вбивства, розповсюдження наркотиків). Засудженим, які отримали терміни за політичними статтями (екстремізм, тероризм), подібні угоди не пропонуються.",- заявили в ГУР.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія приховано мобілізує злочинців для війни в Україні, - розвідка 5.00 5 1
Політика / Росія
28.03.2022 972
Еще материалы раздела «Росія»