<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні у перші дні літа очікується спека з дощами і грозами  Мобілізація священників: чи є відстрочка або бронювання, цікаві деталі  В Україні підняли тариф на світло: як зміняться суми у платіжках вже влітку  Ексклюзивний прогноз погоди на червень: місяць буде жахливим  Німеччина надасть Україні черговий пакет військової допомоги на 500 млн євро: що туди увійде  ГУР уточнило дані про атаку на катери "Тунець": втрати РФ зросли  Чому в Україні труднощі з виробництвом снарядів стандарту НАТО: відповідь зброяравсі новини дня
Політика
Україна
28.03.2022 756

Зеленський відзначив державними нагородами 147 військових

Президент Володимир Зеленський відзначив державними нагородами 147 військовослужбовців у Збройних силах та Управлінні державної охорони України, серед яких вісьмох – посмертно.

Відповідний указ №180/2022 опублікований на сайті глави держави, повідомляє Укрінформ.

Як зазначається у документі, нагороди присвоєні «за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі».

Президент відзначив захисників орденами Богдана Хмельницького, “За мужність”, Данила Галицького та медалями “За військову службу Україні”, "За бездоганну службу”, “Захиснику Вітчизни”.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок масштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський відзначив державними нагородами 147 військових 5.00 5 2
Політика / Україна
28.03.2022 756
Еще материалы раздела «Україна»