<
НОВИНИ ДНЯ: Чи буде демобілізація? Як в Раді пояснюють відтермінування цього питання  Співвідношення добровольців та мобілізованих складає один до трьох, - Міноборони  Кекс з сухофруктами: рецепт легкої випічки на кожен день  Аспірантура і мобілізація: хто і за яких умов має право на відстрочку  Чому в Раді проти подовження терміну оновлення даних військовозобов’язаних: пояснив Завітневич  Чого боїться Путін: кремлівський "фюрер" продовжує чистки генералів і чиновників в надії виграти війну  Печиво-мафін з малиновим джемом: рецепт ароматної випічки зі Швеціївсі новини дня
Політика
Україна
29.03.2022 623

Росіяни втрачають в день по 500 вояк. Офіс президента хоче потроїти цю цифру

Радник глави Офісу президента та член переговорної групи Михайло Подоляк просить у партнерів зброю, аби Україна могла вбивати до півтори тисячі росіян щодня.

b32ea3e-1948df1-podolyak-op_29.03.22

Джерело: Подоляк у Twitter. Пише pravda.com.ua.

Пряма мова Подоляка: "Щодня РФ втрачає вбитими 510-530 осіб. Це свідчить про надзвичайно високу інтенсивність боїв і мотивацію українських військових.

Щоб подвоїти/потроїти для РФ кількість безповоротних втрат, необхідно різко збільшити обсяг постачання снарядів до важких і далекобійних артилерійських систем".

Оценка материала:

5.00 / 2
Росіяни втрачають в день по 500 вояк. Офіс президента хоче потроїти цю цифру 5.00 5 2
Політика / Україна
29.03.2022 623
Еще материалы раздела «Україна»