<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  Байден може знятися з президентських виборів у США та висунути заміну, - Spiegel  Чому більшість помісних церков досі не визнають ПЦУ: Епіфаній пояснив  Дві великі країни НАТО конкурують у питанні допомоги України — експерт  Чому європейці та американці не їдять гречку, хоча вона й дуже корисна: відповідь неймовірна  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в маевсі новини дня
Політика
Світ
29.03.2022 679

У США не бачать ознак готовності путіна йти на компроміси щодо України – ЗМІ

За оцінками офіційного Вашингтона, президент росії путін поки не готовий йти на компроміси для припинення війни в Україні.

Про це повідомив у понеділок агентству Reuters високопоставлений представник Держдепартаменту США, передає Укрінформ.

«Все, що я бачу, наразі він (путін – ред.) не має бажання йти на компроміс», - зауважив представник Держдепу.

Цей коментар прозвучав після того, як Президент України напередодні в інтерв’ю російським журналістам окреслив потенційний шлях щодо завершення війни.

Як повідомлялося раніше, інтерв'ю у Володимира Зеленського 27 березня взяли головний редактор «Медузи» Іван Колпаков, головний редактор телеканалу «Дождь» Тихон Дзядко, журналіст і письменник Михайло Зигар, а також спеціальний кореспондент «Коммерсанта» Володимир Соловйов (тезка та однофамілець російського пропагандиста). Воно мало заголовок «Це не війна. Все набагато гірше».

Російське наглядове відомство - роскомнагляд заборонило публікувати в рф інтерв'ю Президента України Володимира Зеленського і заявило, що стосовно російських ЗМІ, які взяли його, розпочато «перевірку для визначення ступеня відповідальності».

Тим часом, українська і російська сторони працюють над можливістю проведення прямих переговорів, які планується розпочати 29 березня в Стамбулі.

Оценка материала:

5.00 / 2
У США не бачать ознак готовності путіна йти на компроміси щодо України – ЗМІ 5.00 5 2
Політика / Світ
29.03.2022 679
Еще материалы раздела «Світ»