<
НОВИНИ ДНЯ: Родина Байдена закликала його залишитися у передвиборчих перегонах, - CNN  Вчені виявили іншопланетне життя у Сонячній системі  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотніше  Західним областям у вівторок прогнозують послаблення спеки  Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у боях  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвокатавсі новини дня
Політика
Україна
29.03.2022 699

Повітряні сили ЗСУ за добу знищили вісім літаків і три вертольоти ворога

Повітряні сили Збройних сил України за минулу добу уразили 17 ворожих повітряних цілей, зокрема вісім літаків і три вертольоти.

Про це командування ПС ЗСУ повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"28 березня Повітряні сили уразили 17 повітряних цілей: вісім літаків, три вертольоти, чотири БпЛА та дві крилаті ракети рашистів", - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що авіація Повітряних сил продовжує завдавати ракетно-бомбових ударів по бронетехніці та живій силі російських окупантів на різних напрямках.

Як повідомляв Укрінформ, 28 березня на Донецькому та Луганському напрямку захисники України знищили 12 танків, 10 БМП та 3 одиниці автомобільної техніки.

У районі оперативно-тактичного угруповання «Схід» російські загарбники втратили до 70 осіб особового складу, 7 танків, 4 БМП та 2 безпілотники.

Оценка материала:

5.00 / 2
Повітряні сили ЗСУ за добу знищили вісім літаків і три вертольоти ворога 5.00 5 2
Політика / Україна
29.03.2022 699
Еще материалы раздела «Україна»