НОВИНИ ДНЯ: Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
30.03.2022 776

В Україні різко похолодає: стало відомо, коли чекати на погіршення погоди

За прогнозом синоптика, різке ускладнення погодних умов очікується найближчими вихідними.

У п'ятницю, 1 квітня, в західних областях України істотно похолодає. Поступово похолодання пошириться на більшість регіонів.

Відповідним прогнозом погода поділилася синоптик Наталка Діденко в Facebook.

"31 березня – 1 квітня в Україні переважатиме тепла погода, проте в п'ятницю в західних областях почнеться істотне похолодання, поступово пошириться на більшість наших областей", – зазначила вона.

За прогнозом синоптика, вже найближчими вихідними у більшості областей України очікується різке ускладнення погодних умов: похолодання, посилення вітру, дощ з переходом у мокрий сніг:

"Дещо докладніше, де саме, що і як – в подальших прогнозах погоди".

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні різко похолодає: стало відомо, коли чекати на погіршення погоди 5.00 5 1
Політика / Україна
30.03.2022 776
Еще материалы раздела «Україна»