НОВИНИ ДНЯ: Заморозки та дощі: до України суне циклон  Байден не вірить, що напад Ірану на Ізраїль переросте у ширшу війну – Кірбі  Найбільші медіа США закликали Байдена і Трампа провести дебати  За адресою, на роботі, на блокпосту. Повістки можуть вручати не тільки ТЦК  Синоптики дали прогноз на робочий тиждень  В яку суму Україні обходиться один мобілізований громадянин у рік: названо цифру  В Україні 15 квітня дощі та грози, вдень до 21°всі новини дня
Політика
Україна
30.03.2022 904

Радник глави МВС не вбачає змін у стратегії росії

Радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко не вбачає змін у стратегії російської федерації, яка розв'язала війну в Україні.

Про це він заявив у телеефірі, передає кореспондент Укрінформу.

«Вони (росіяни – ред.) просто міняють часові рамки. Попри сьогоднішні переговори, попри певні малесенькі позитивні сигнали, - ми розуміємо, яка концентрація їхніх військ є у районі білорусі, тобто на Чернігівському і Київському напрямку. Ми розуміємо щодо концентрації техніки і військ на Харківському напрямку. Тому, на жаль, говорити про те, що вони змінили якось свою стратегію, я зараз не можу», - сказав Денисенко.

За його словами, для захоплення Києва у загарбників сил не вистачає, але «це не означає, що вони прийняли рішення, що виходять на адмінкордон Донецької області.

«Тобто, у них, у принципі, у планах залишається, попри все, знищення (української – ред.) державності. Поки що, у всякому разі, я зі своєї сторони не бачу якогось іншого варіанту у їхній стратегії», - сказав Денисенко.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Оценка материала:

5.00 / 2
Радник глави МВС не вбачає змін у стратегії росії 5.00 5 2
Політика / Україна
30.03.2022 904
Еще материалы раздела «Україна»