<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі із грозами: синоптик розповіла, якою буде погода в Україні 7 травня  На окупованій території України ПЦУ стала підпільною церквою — Епіфаній  Путін наказав провести навчання з ядерною зброєю: у ГУР пояснили мету диктатора  Стало відомо, які ракети запускатимуть з українських F-16  Холодний атмосферний фронт принесе дощі з грозами: як зміниться погода 7 травня  Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русівсі новини дня
Політика
Україна
30.03.2022 1535

Підготовка почалася. У ЗСУ з'явився легіон "Свобода Росії" з колишніх російських військових

У Збройних силах України з'явився легіон "Свобода Росії". До нього приймають добровольців з числа колишніх російських військових.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram легіону "Свобода Росії".

Повідомляється, що перші добровольці легіону "Свобода Росії" з числа колишніх російських військовослужбовців вже почали індивідуальну додаткову підготовку. Зокрема, під керівництвом інструкторів зі Збройних сил України почалося вивчення гранатомета NLAW.

"Крім того, командири підрозділів легіону ознайомилися з оперативною обстановкою на фронтах і висловили спільне побажання від усіх добровольців провести перший бій проти ланцюгових собак режиму Путіна - кадирівців", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна писало про створення спеціального підрозділу інтернаціонального легіону, яке вже виконує бойові завдання. До нього набирають іноземних добровольців.

Оценка материала:

5.00 / 2
Підготовка почалася. У ЗСУ з'явився легіон "Свобода Росії" з колишніх російських військових 5.00 5 2
Політика / Україна
30.03.2022 1535
Еще материалы раздела «Україна»