НОВИНИ ДНЯ: У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloombergвсі новини дня
Політика
Україна
30.03.2022 728

Російські війська через втрати відмовилися від блокування Києва, - Генштаб

Через великі втрати російські війська відмовилися від операції щодо блокування Києва. Проте нарощується забезпечення військ на Донецькому і Таврійському напрямках.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook Генерального штабу ЗСУ.

За даними Генштабу, противник зазнав значних втрат і, ймовірно, тимчасово відмовився від виконання завдання з блокування Києва.

Також повідомляється, що російські війська проводять перегрупування і зосередження сил на проведення наступальної операції в Східній операційній зоні. Крім того, нарощується система технічного і тилового забезпечення військ на Донецькому і Таврійському напрямках.

Нагадаємо, раніше радник глави Офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю "BBC Україна" заявив, що російська армія в рамках нинішньої військової кампанії не здатна на штурм Києва.

Оценка материала:

5.00 / 1
Російські війська через втрати відмовилися від блокування Києва, - Генштаб 5.00 5 1
Політика / Україна
30.03.2022 728
Еще материалы раздела «Україна»