<
НОВИНИ ДНЯ: Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.03.2022 1111

Різке похолодання вже скоро: українців попередили про морози зі снігом

Синоптик прогнозує істотне зниження температури повітря.

Днями в Україні почне знижуватися температура повітря, подекуди варто очікувати навіть на невеликі морози.

Відповідним прогнозом погоди поділилася синоптик Наталка Діденко у Facebook.

"Температура повітря почне знижуватися: +12 градусів, + 8 градусів, а в неділю, 3–го квітня, стовпчики термометрів  коливатимуться поблизу 0-3 градусів тепла, вночі до невеликих "мінусів". Можливий мокрий сніг" – попередила вона.

"Весна, хоч часом і коверзує, але завжди справджує наші надії на тепло, красу і сонце. Та й коли це ми боялися снігу навесні? Навпаки, він нас ще більше згуртовував. Так і зараз буде", – додала Діденко.

Нагадаємо, за прогнозом синоптика, 31-го березня в Україні очікується тепла погода, лише у західних областях почне холоднішати.

Оценка материала:

5.00 / 2
Різке похолодання вже скоро: українців попередили про морози зі снігом 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
31.03.2022 1111
Еще материалы раздела «Суспільство»