<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
31.03.2022 737

У Маріуполі «азовці» знищили три ворожі танки та понад 60 піхотинців

У Маріуполі бійці окремого загону спеціального призначення "Азов" у середу знищили три ворожі танки та 64 російських піхотинців.

Як передає Укрінформ, про це "Азов" повідомляє в Телеграмі.

"Боротьба за український Маріуполь триває. Бійці полку "Азов" сьогодні знищили 3 танки та понад 64 одиниці ворожої піхоти, серед яких спецназ ГРУ рф", - ідеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у Маріуполі тривають важкі бої. Місто наполовину взяте російськими загарбниками, бойові дії точаться безпосередньо на вулиці. Станом на 27 березня, у Маріуполі за час російської облоги загинули, за попередніми даними мера міста Вадима Бойченка, майже п'ять тисяч людей, серед яких близько 210 дітей.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Маріуполі «азовці» знищили три ворожі танки та понад 60 піхотинців 5.00 5 2
Політика / Україна
31.03.2022 737
Еще материалы раздела «Україна»