<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Україна
31.03.2022 750

У Херсонську область прибули психологи ФСБ для створення псевдореспубліки, - ЗСУ

На території Херсонської області помітили психологів Федеральної служби безпеки Росії. Вони прибули в Україну для створення псевдореспубліки.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Зазначається, що співробітники ФСБ проводять "роз'яснювальні роботи" з мешканцями тимчасово окупованих населених пунктів. Їх мета створити у Херсонській області чергову "республіку".

"Для реалізації сценарію щодо створення на території Херсонської області чергової псевдореспубліки відзначається робота співробітників Федеральної служби безпеки Російської Федерації, 652-ї групи інформаційно-психологічних операцій та офіцерів 12-го головного управління Генерального штабу Російської Федерації. Основним напрямком діяльності зазначених підрозділів є проведення так званої “роз’яснювальної роботи” з місцевими органами влади та населенням. Інформаційний супровід здійснюється шляхом демонстрації відеосюжетів з підставними особами", - йдеться у повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Херсонську область прибули психологи ФСБ для створення псевдореспубліки, - ЗСУ 5.00 5 2
Політика / Україна
31.03.2022 750
Еще материалы раздела «Україна»