НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Світ
31.03.2022 807

Чавушоглу: ми не бачимо реалізації рішень стамбульської зустрічі України і РФ

Міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу заявив, що турецька сторона не бачить реалізації рішень стамбульської зустрічі делегацій України та Росії. При цьому констатує, що деякі питання взагалі більше не піднімаються на переговорах.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Hurriyet.

За його словами, деякі питання, які віднімалися на переговорах раніше, вже не обговорюються.

"Дискусій про російську мову немає. Такі питання, як демілітаризація, зараз обговорюються відносно менше. Яким буде статус регіону Крим і Донбас? Приймати рішення будуть лідери", - зазначив Чавушоглу.

Він також додав, що Туреччина не бачить реалізації результатів стамбульських переговорів Україною і Росією.

Нагадаємо, раніше Чавушоглу заявив, що нова зустріч міністрів закордонних справ України та Росії може пройти через тиждень-два.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чавушоглу: ми не бачимо реалізації рішень стамбульської зустрічі України і РФ 5.00 5 2
Політика / Світ
31.03.2022 807
Еще материалы раздела «Світ»