<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Чоловіки мають отримати "мітку" у військовому квитку: що таке штрихкод і чому без нього будуть проблеми  Чи вплине зустріч Путіна і Сі на позицію України щодо перемовин: у НАТО зробили жорстку заяву  Смачне вівсяне печиво: класичний рецепт з вівсяних пластівців, без борошна, з бананом  Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заявувсі новини дня
Бізнес
Економіка
31.03.2022 580

НБУ створив сайт про роботу фінансової системи під час війни

Щоб спростити шлях до інформації Національний банк України створив сайт про роботу фінансової системи та користування фінансовими послугами під час війни. Сайт отримав назву "Фінансова оборона України".

Про це повідомляє прес-служба НБУ.

Сайт НБУ складається із шести основних розділів: гривня, іноземна валюта, картки, кредити, депозити, страхування та додаткового сьомого, на якому зібрані питання щодо надання решти фінансових послуг.

"Він буде корисним як для громадян, які перебувають в Україні, так і для тимчасово переселених за кордон українців", - йдеться в повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 1
НБУ створив сайт про роботу фінансової системи під час війни 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
31.03.2022 580
Еще материалы раздела «Економіка»