<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптик розповіла про погоду на 11 травня, вказавши на важливий нюанс  Коли Провідна неділя 2024 року: традиції, що нести до церкви і як правильно вітатися  Бензин та алкоголь в Україні подорожчають: уряд запропонував підвищити акцизи  Погода на вихідні 11-12 травня: нарешті комфортне тепло  США завдяки війні в Україні озброять свою армію модернізованою технікою, - The Telegraph  Яким намагався себе виставити Путін: в ISW оцінили зустріч з командуванням армії  Кремль готує диверсії у ЄС і готовий "жертвувати" агентурою – Bloombergвсі новини дня
Політика
Росія
01.04.2022 666

Родичі загиблих в Україні російських військових почали подавати до суду на командирів частин

Родичі загиблих в Україні російських військових почали подавати судові позови проти командирів частин, де служили їхні близькі. Один з таких випадків зафіксований в армії Західного військового округу РФ.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Генеральний штаб Збройних сил України.

"У Російській Федерації почалася практика подання в судові установи заяв на військове керівництво родичами загиблих у війні з Україною російських військовослужбовців", - йдеться в повідомленні Генштабу.

Відзначається, що один з випадків подачі до суду на командира частини зафіксований в 752-му мотострілецькому полку 3-ї мотострілецької дивізії 20-ї загальновійськової армії Західного військового округу.

Нагадаємо, з початку вторгнення Росії в Україну безповоротні втрати російської армії в живій силі склали близько 17 500 осіб.

Оценка материала:

5.00 / 2
Родичі загиблих в Україні російських військових почали подавати до суду на командирів частин 5.00 5 2
Політика / Росія
01.04.2022 666
Еще материалы раздела «Росія»