<
НОВИНИ ДНЯ: Cиноптики розповіли, якою буде погода в Україні 17-21 червня   Спека повертається разом із зливами: якою буде погода в Україні на тижні 17 — 23 червня  Литиме як з відра, місцями – з грозами: прогноз погоди на 17 червня  Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червня  У неділю дощу не прогнозують лише на заході Українивсі новини дня
Політика
Світ
01.04.2022 610

У Британії стурбовані, що союзники підштовхнуть Україну піти на поступки, - The Times

В уряді Великобританії стурбовані тим, що союзники занадто тиснуть на президента Володимира Зеленського щодо якнайшвидшого завершення війни. Чиновники вважають, що Україна може отримати невигідні умови.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Times.

Відзначається, що США, Франція і Німеччина підштовхнуть Україну піти на значні поступки, щоб врегулювати конфлікт. У британському уряді заявили, що союзники "занадто прагнуть" укласти мирну угоду.

При цьому в ЗМІ зазначили, що в останній розмові глава уряду Британії Борис Джонсон закликав президента Володимира Зеленського не відступати. Він назвав Володимира Путіна "брехуном і хуліганом", який використовує розмови, щоб "вимотати і змусити піти на поступки".

Оценка материала:

5.00 / 2
У Британії стурбовані, що союзники підштовхнуть Україну піти на поступки, - The Times 5.00 5 2
Політика / Світ
01.04.2022 610
Еще материалы раздела «Світ»