<
НОВИНИ ДНЯ: Резерв+ замість ТЦК. Як працює новий додаток для військовозобов'язаних  Новий закон про мобілізацію набув чинності: які основні зміни і кого вони стосуються  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травня  Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грозивсі новини дня
Політика
Україна
02.04.2022 546

Окупантів, які отримали опромінення на ЧАЕС, лікують у Білорусі як "поранених"

Окупанти отримали значні дози опромінення під час перебування в Чорнобильській зоні відчуження.

У білоруському центрі радіаційної медицини розмістили російських окупантів, які отримали значні дози опромінення під час перебування в Чорнобильській зоні відчуження.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці Генерального штабу Збройних сил України в Facebook.

"За наявною інформацією, на території Республіки Білорусь, в Гомельському республіканському науково-практичному центрі радіаційної медицини та екології людини, розміщені нібито "поранені" військовослужбовці Збройних сил Російської Федерації, які отримали значні дози опромінення під час перебування в Чорнобильській зоні відчуження", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, 31 березня віце-прем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції окупованих територій України Ірина Верещук зазначила, що російські військовослужбовці, які рили окопи в лісі в зоні відчуження Чорнобильської атомної електростанції, заслуговують бути номіновані на премію Дарвіна.

Вона зазначила, що премія Дарвіна - це "віртуальна щорічна премія, яку присуджують особам, які найбезглуздішим чином загинули або втратили здатність мати дітей і, таким чином, втратили можливість зробити свій внесок у генофонд людства".

Верещук зазначила, що вони добровільно отримали такі дози радіації, наслідки яких їм пояснюватимуть лікарі у спеціальних захисних костюмах.

Вона зазначила, що це той випадок, коли ворог "вселяє жах через тирсу у нього в голові".

Оценка материала:

5.00 / 2
Окупантів, які отримали опромінення на ЧАЕС, лікують у Білорусі як "поранених" 5.00 5 2
Політика / Україна
02.04.2022 546
Еще материалы раздела «Україна»