<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.04.2022 889

Галкін перестав публікувати розважальний контент: "Не бачу жодної моральної можливості це робити"

Артист говорить, що його соцмережі не будуть такими, якими були до того, як Росія напала на Україну.

fcc8d83fba80d192bb883d07db14ece4_02.04.22

Російський шоумен Максим Галкін заявив, що від 24 лютого, відтоді як Росія напала на Україну, перестав публікувати розважальний контент. Пише tsn.ua.

За артиста словами, підписники запитують у нього, чому він перестав публікувати кумедні та гумористичні ролики. Галкін говорить, що наразі він не може цього робити, адже це не доречно з огляду на те, що наразі відбувається в Україні.

"Мене просять мої підписники продовжити вести Instagram, як я його вів раніше: із кумедними відео з дітьми, з гумористичним контентом. Я не бачу жодної душевної та моральної можливості це робити. Тому поки що ані Instagram, ані  Telegram не будуть такими, якими вони були до 24 лютого", - розповів шоумен.

Разом з тим, Галкін порадив прихильникам не читати пропагандистську пресу РФ, адже інформацію, яку вони пишуть, не відповідає дійсності.

Оценка материала:

5.00 / 3
Галкін перестав публікувати розважальний контент: "Не бачу жодної моральної можливості це робити" 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
02.04.2022 889
Еще материалы раздела «Суспільство»