<
НОВИНИ ДНЯ: До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозомвсі новини дня
Політика
Світ
02.04.2022 1966

До України з Британії відправлять 30 броньованих "швидких"

Посольство України в Британії закупило на зібрані кошти 30 броньованих карет швидкої допомоги. Половину з них відправлять до нашої країни вже на початку тижня.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу посольства.

"Ми вирішили спрямувати частину коштів, зібраних через платформу withukraine.org, на закупівлю не лише звичайних "швидких", але й броньованих, щоб захистити наших хоробрих медиків", - йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби, всього придбано 30 автомобілів, 15 з них почнуть переправляти в Україну вже на початку тижня.

Оценка материала:

5.00 / 1
До України з Британії відправлять 30 броньованих "швидких" 5.00 5 1
Політика / Світ
02.04.2022 1966
Еще материалы раздела «Світ»