<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.04.2022 712

В Україні похолодає, очікуються мокрий сніг, дощі

Разом з тим, за прогнозом синоптиків, у понеділок, 4 квітня, вночі в Україні, крім заходу і півночі, слабкий мокрий сніг і дощ, вдень без опадів.

Найближчої доби в Україні втримається волога погода з подальшим зниженням температури повітря.

Про це йдеться у повідомленні Укргідрометцентру.

У західних областях помірний, в північних невеликий мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу; температура повітря вночі і вдень від 2° морозу до 3° тепла, в Карпатах 1-6° морозу.

У більшості центральних областей вночі подекуди невеликий дощ; вдень помірний дощ з переходом у мокрий сніг; температура повітря вночі та вдень 2-7° тепла.

У південній частині, східних та Дніпропетровській областях вночі місцями невеликий (в Одеській області помірний) дощ, вдень помірні дощі, місцями грози; температура повітря вночі 6-11° тепла, вдень 10-15°.

Вітер північно-західний, 5-10 м/с, у південній частині та східних областях південно-західний, 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с.

У Києві в неділю невеликий мокрий сніг, температура вночі та вдень 0-2° тепла.

Разом з тим, за прогнозом синоптиків, у понеділок, 4 квітня, вночі в Україні, крім заходу і півночі, слабкий мокрий сніг і дощ, вдень без опадів.

Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 5-10 м/с, вночі в південних і східних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі близько 0°, 4 квітня в західних і північних областях 1-6° морозу, в Карпатах 7-12° морозу; вдень 2-7° тепла, на півдні країни до 10°.

У Києві в понеділок без опадів, температура вночі 1-3° морозу, вдень 4-6° тепла.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні похолодає, очікуються мокрий сніг, дощі 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.04.2022 712
Еще материалы раздела «Суспільство»