<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Політика
Європа
03.04.2022 1944

Санду сказала, чому Молдова не долучається до антиросійських санкцій

Приєднання Молдови до санкцій ставить під загрозу постачання газу з рф, тоді як росія їх не відчує, оскільки молдавська продукція більше не може надходити на російський ринок через війну в Україні.

Як повідомляє Укрінформ про це президентка Молдови Мая Санду сказала в інтерв'ю Free Europe.

«Приєднання до антиросійських санкцій може поставити під загрозу постачання газу Молдови, не завдаючи шкоди росії, оскільки молдавська продукція більше не може надходити на російський ринок після початку війни», - передає видання припущення Санду.

За її словами, запровадження Молдовою санкцій проти росії через вторгнення в Україну не є можливим через численні «вразливі місця» як з точки зору безпеки, так і економіки.

МаСанду

я Санду також сказала про те, що західні партнери з розумінням ставляться до рішення Молдови не приєднуватися до санкцій.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Європейський Союз, США, інші країни світу застосували потужні санкції проти росії як країни-агресора.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну майже 100 тисяч українців виїхали до Молдови.

Оценка материала:

5.00 / 1
Санду сказала, чому Молдова не долучається до антиросійських санкцій 5.00 5 1
Політика / Європа
03.04.2022 1944
Еще материалы раздела «Європа»