НОВИНИ ДНЯ: Салат із сиром, яблуками та горіхами: швидкий рецепт  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Мобілізація в Україні: кого з жінок можуть призвати за новим законом  Мобілізація по-новому: чи зроблять тепер недійсними паспорти ухилянтів  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозки  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Українські інженери розробляють бойовий підводний човен, який стріляє торпедамивсі новини дня
Політика
Світ
03.04.2022 663

В Італії конфіскували російську яхту за €3 мільйони

Італійська поліція конфіскувала яхту підсанкційного росіянина вартістю три мільйони євро у порту в провінції Лігурія.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Wall Street Journal із посиланням на місцеву владу.

Зазначається, що розслідування щодо знаходження 30-метрової яхти New Vogue в порту італійського міста Імперія на кордоні з Францією розпочалося в минулому місяці. Тоді прокуратура міста протягом декількох тижнів слідкувала за тим, щоб яхта не покинула порт перед закінченням досудового розслідування.

Як повідомляється, власника яхти не називають, але він є росіянином, який потрапив під санкції внаслідок російського вторгнення в Україну.

Минулого місяця італійська влада арештувала яхти, нерухомість та інші активи росіян, що знаходяться під санкціями. Конфіскації відбулися по всій Італії, в тому числі в Тоскані та на Сардинії.

Як повідомляв Укрінформ, запроваджені Заходом санкції щодо російських олігархів у зв'язку з вторгненням росії в Україну спричинили масовий відтік розкішних яхт із Європи.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Італії конфіскували російську яхту за €3 мільйони 5.00 5 1
Політика / Світ
03.04.2022 663
Еще материалы раздела «Світ»