<
НОВИНИ ДНЯ: Лаваш у яйці з шинкою і помідорами: рецепт поживної страви для перекусу за 10 хвилин  Церковний календар на липень 2024 року: коли Собор святого архангела Гавриїла та Успіння святої Анни  Найтепліший місяць року: "Укргідрометцентр" спрогнозував, яка погода буде у липні  Мобілізація в Україні: скільки часу залишилося, щоб оновити дані в ТЦК та що чекає на ухилянтів  Замість піци: рецепт оладок з шинкою і помідором  Вже без дощів: як зміниться погода в Україні 26 червня  Як зрозуміти, що економіка росте, і до чого тут цінивсі новини дня
Бізнес
Економіка
03.04.2022 488

Третина українських підприємств зупинили виробництво через війну, - дані ЄБРР

Близько третини українських підприємств призупинили своє виробництво через повномасштабне вторгнення РФ в Україну. Що, за прогнозами, призведе до того, що економіка країни цього року скоротиться на 20%.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу ООН.

Як інформують в ООН, такі підрахунки наводить Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР).

"За даними Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР), цього року економіка України скоротиться на 20%. За оцінками ЄБРР, активні бойові дії ведуться у тих частинах країни, які виробляють близько 60% ВВП, тоді як близько 30% підприємств зупинили виробництво", - йдеться в повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Третина українських підприємств зупинили виробництво через війну, - дані ЄБРР 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
03.04.2022 488
Еще материалы раздела «Економіка»