<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
03.04.2022 4816

"У нього зростає апетит", – Зеленський розповів, чого хоче Путін

За словами президента, Путін продовжить свою агресію в Європі за межами України і отримає те, що хоче, якщо його не зупинять зараз. Президент Володимир Зеленський вважає, "апетити Путіна зростають" і його може зупинити лише рішучий спротив.

Про це глава держави сказав в інтерв'ю каналу Fox News. Пише tsn.ua.

На запитання, чого Путін хоче отримати у війні з Україною, Зеленський відповів: "Путін хоче того, що йому дасть Захід".

"Чим більше ви їм дасте, тим більше у них зростає апетит", – сказав Зеленський.

За його словами, Путін продовжить свою агресію в Європі за межами України і отримає те, що хоче, якщо його не зупинять зараз.

Зеленський наголосив, що "всі повинні знати: якщо нас затиснуть у кут, українські військові відповідатимуть на повну силу".

Раніше Володимир Зеленський наголосив, що Україна не торгує своєю територією, а питання територіальної цілісності та суверенітету нашої держави не обговорюється.

Оценка материала:

5.00 / 5
"У нього зростає апетит", – Зеленський розповів, чого хоче Путін 5.00 5 5
Політика / Україна
03.04.2022 4816
Еще материалы раздела «Україна»