НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
03.04.2022 1670

Російський майор підірвався на міні й «знешкодив» 10 товаришів під Черніговом

Російський майор cуслов підірвався на протитанковій міні й спричинив загибель трьох товаришів по службі й каліцтво ще шести.

Про це на своїй сторінці в Фейсбуці повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передає Укрінформ.

"2 березня під час спроби знешкодити протитанкову міну в районі Чернігова загинув заступник командира з озброєння 40 інженерно-саперного полку (в/ч 14330, Ішим, Тюменська обл.) майор Суслов. Також, разом з ним загинули 3 військовослужбовці саперного підрозділу, який проводив розмінування та ще 6 отримали важкі осколкові поранення", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, учора українською армією було звільнено село Михайло-Коцюбинське, що за 20 кілометрів від Чернігова.

Оценка материала:

5.00 / 2
Російський майор підірвався на міні й «знешкодив» 10 товаришів під Черніговом 5.00 5 2
Політика / Україна
03.04.2022 1670
Еще материалы раздела «Україна»