<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  В Україні розбудовують одну із АЕС: її потужності перевищать окуповану Запорізьку атомну станцію  У Путіна підтвердили, що виводять "миротворців" із Нагірного Карабаху  Теплий картопляний салат: оригінальний рецепт на чотири порції  Коли Страсний тиждень 2024 року: що можна і не можна робити перед Великоднем, традиції кожного днявсі новини дня
Політика
Україна
04.04.2022 1678

Поліція посилює патрулювання у визволених містах Київщини

Національна поліція посилює патрулювання в усіх визволених містах Київщини.

630_360_1641983293-717_04.04.22

Про це заявив голова НПУ Ігор Клименко під час відвідання Макарова, Бородянки, Гостомеля та Бучі, повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Міністерства внутрішніх справ.

За його словами, у визволених населених пунктах поліцейські підрозділи проводять зачищення території від диверсантів, вибухонебезпечних предметів і боєприпасів.

«У нас уже напрацьована схема посилення поліцейської присутності у визволених від окупантів населених пунктах. Зокрема, ми збільшуємо, у тому числі за рахунок приданих сил з інших регіонів, кількість патрульних нарядів, працівників спецпідрозділів та оперативних служб для забезпечення правопорядку та оперативного реагування на повідомлення громадян», - сказав він.

Клименко поспілкувався з особовим складом і окреслив основні завдання. Він також вручив відзнаки працівникам підрозділів поліції Київщини та бійцям КОРДу, які протистояли російським окупантам.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Оценка материала:

5.00 / 1
Поліція посилює патрулювання у визволених містах Київщини 5.00 5 1
Політика / Україна
04.04.2022 1678
Еще материалы раздела «Україна»