<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський оцінив перспективи нового контрнаступу ЗСУ і назвав умову  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Політолог пояснив, чому Китай буде й надалі підтримувати Путіна  У Польщі змінюють виплати для біженців: що потрібно знати українцям  Закон про мобілізацію набув чинності: оновлення даних, штрафи, конфіскація авто, відстрочка, ВЛК – всі зміни від 18 травня  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Ніхто не допоміг. Як українці єдині у світі рятували грузинів під час війни, яку розв'язала РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.04.2022 1784

В Україну йде потепління: якою буде погода 4 квітня – прогноз

У деяких регіонах ще можливий мокрий сніг.

У понеділок, 4 квітня, в Україні потеплішає: у більшості областей очікується + 3... +7 градусів, у південній частині – +6 ... +11 градусів.

Прогноз погоди склала український синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

"Понеділок в Україні почне поступово прогрівати повітря. І хоча найближча ніч ще буде навіть з мінусами, проте вже вдень 4-го квітня атмосфера потроху оговтається", – зазначила експерт.

Погода 4 квітня: опади

За прогнозом синоптика, мокрий сніг або дощ пройде в понеділок у східних областях, місцями в західній частині, на Житомирщині, вранці – ще й у Запоріжжі.

На решті території України – без серйозних опадів.

Погода у Києві 4 квітня

Діденко прогнозує, що в Києві понеділок буде вже тепліше, до +6 градусів, проте найближчої ночі ще поморозить, до-1-3 градусів.

Ні снігу, ні дощу у столиці не очікується.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну йде потепління: якою буде погода 4 квітня – прогноз 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
04.04.2022 1784
Еще материалы раздела «Суспільство»