<
НОВИНИ ДНЯ: Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пунктвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.04.2022 916

Коли в Україну прийде справжня весна: синоптик обнадіяла прогнозом

На Благовіщення, 7 квітня, в Україні очікується +12... + 19 градусів.

Наступного тижня в Україні зміцніє тепла весняна погода.

Такий прогноз опублікувала український синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Тепла погода на тижні зміцніє, на Благовіщення, 7-го квітня, в Україні очікується + 12... + 19 градусів... Надалі ще будуть, звичайно, коливання температури повітря, але щоб зовсім нулі або сніг – це вже навряд чи. Нехай і помірно тепла, але все ж – весна". – зазначила експерт.

Погода в Україні 4 квітня

У понеділок, 4 квітня, в Україні потеплішає: у більшості областей очікується + 3... +7 градусів, у південній частині – +6 ... +11 градусів.

Мокрий сніг або дощ пройде в понеділок у східних областях, місцями в західній частині, на Житомирщині, вранці – ще й у Запоріжжі. На решті території України – без серйозних опадів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Коли в Україну прийде справжня весна: синоптик обнадіяла прогнозом 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
04.04.2022 916
Еще материалы раздела «Суспільство»