<
НОВИНИ ДНЯ: Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господинь  Доступ до виплат та реєстрація. Які зміни для українців ухвалили у Польщі  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознаки  Рецепт заварної лимонної паски  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало списоквсі новини дня
Політика
Світ
04.04.2022 1164

Росії відмовили в скликанні Радбезу ООН через "радикалів у Бучі". Агресор готує повторне звернення

Російська місія при Організації Об'єднаних Націй зібралася вдруге звернеться з прохання обговорити "провокації в Бучі" на засіданні Ради безпеки. Перше прохання відхилили.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

Російське МЗС вирішило повторно вимагати засідання Радбезу ООН щодо "злочинних провокацій українських солдат і радикалів" у Бучі. Перший запит був відхилений Великою Британією, яка в квітні головує у Раді безпеки.

Засідання щодо різанини в Київській області заплановане на 4 квітня. Його скликали на вимогу України. Натомість збиратися у понеділок, 3 квітня, за запитом РФ Радбез ООН не буде.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росії відмовили в скликанні Радбезу ООН через "радикалів у Бучі". Агресор готує повторне звернення 5.00 5 1
Політика / Світ
04.04.2022 1164
Еще материалы раздела «Світ»