<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  "Є лише один спосіб змінити владу на території Росії": Яковенко пояснив, про що йдеться  НАТО звинуватила Росію в гібридних діях в Європі: жорстка заява Альянсу  Чотири основних фронти: генерал Маломуж назвав найгарячіші напрямки у травні  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюансвсі новини дня
Політика
Європа
04.04.2022 987

Молдова не сприятиме РФ в уникненні санкцій, – Санду

Президентка Майя Санду запевнила, що Молдова не дозволить Росії уникнути санкцій через місцеві банки та реекспорт продукції.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на tv8.md.

Попри відмову від запровадження санкцій проти РФ, Молдова не сприятиме РФ в обході обмежень. Влада також не допустить реекспорт російських товарів із території країни.

"Ми не допустимо ухилення від санкцій через нашу банківську систему. Наші банки дотримуються встановленої міжнародним правом політики", – заявила президентка.

Санду також торкнулася теми купівлі російського газу. За її словами, наразі триває пошук інших постачальників блакитного палива.

"У нас лише один постачальник. Ми шукаємо альтернативні джерела постачання, але наразі він тільки один", – додала Санду.

Оценка материала:

5.00 / 2
Молдова не сприятиме РФ в уникненні санкцій, – Санду 5.00 5 2
Політика / Європа
04.04.2022 987
Еще материалы раздела «Європа»